Vegan Pumpkin Hummus


Vitajte späť!


Jeseň nikdy napatrila medzi moje obľúbené ročné obdobie a nechápala som, čo na nej ľudia vidia. 😁 Milujem leto, takže dážď, zima a vrstvenie není nič pre mňa. Posledné dva roky ale vnímam jeseň úplne inak. Je to pre mňa začiatok niečoho nového a, celkovo, september / október je taký menší nový rok. Neviem prečo, no zároveň vždy v tomto období prežívam mnoho osobných vecí a spracuvávam svoje vnútro. Ako to máte vy? Neviem, no naozaj toto obdobie vnímam ako taký prelom. Snáď k lepšiemu. 


Poďme ale trochu na tématiku tohto blogu. To, že mi trvalo jeseni prísť na chuť nejaký ten čas, neznamená, že jesenné recepty mi radosť nespravia. Tie absolútne milujem! Milujem jesenné pečenie, vôňu jabĺk, hrušiek, škorice, tekvice a pumpkin latte, nebudeme si klamať. 🧋🎃 Zároveň je super, že mnoho bežných receptov, ako je hummus, si viete pretvoriť na sezónne. Preto si ho poďme dnes spoločne pripraviť! Ako korenie som zvolila curcuma latte od NATURE'S FINEST, kde môžete využiť aj môj zľavový kód ANNAMARIA20 na celý nákup, ktorý platí aj na zľavnené produkty (klik na e-shop). Je to výborne oživenie klasického korenia a, navyše, ho môžete využiť aj na pumpkin latte (napríklad 😉). 


Okrem toho, NATURE'S FINEST využívam aj na doplnky stravy, keďže majú naozaj široký výber. Poďme už ale na sľúbený recept.  





Ingrediencie:

1 plechovka uvareného cíceru

80 g uvarenej tekvice 

1/2 čl curcuma latte

Štipka čierneho korenia

Štipka mletého čili 

Soľ

Šťava z polovice citróna 

1 pl ľanového oleja 


Na vrch: ľanový olej, tekvicové a konopné semienka 


Podávame s mojou obľúbenou vegan focacciou od Wild&Coco. 


Postup: 

  1. Všetky ingrediencie na hummus dáme do mixéra a rozmixujeme na hladko.
  2. Ozdobíme ľanovým olejom a semienkami.





Zverejnenie komentára

simplicité