Do You Know Smyssly Cosmetics?


Teším sa, že aj dnes vám môžem napísať o ďalšej výnimočnej kozmetike, ktorá si zaslúži nemalú pozornosť - SMYSSLY. Smyssly sú česká prírodná značka, do ktorej som sa zamilovala hneď! Za jej zrodom stojí mamina s dcérou, ktoré sa roky snažili o vytvorenie produktov, ktoré by obsahovali čo najviac prírodných zložiek. No nie je to krásne? A veru, podarilo sa. 

Vo výrobkoch tejto značky nájdete, ako som spomenula, prírodné zložky (tvoria viac ako 90%), pri čom sa snažia eliminovať aj množstvo plastu a nahradiť jednorazové obaly recyklovateťnými variantami, ako sa len dá. No a tu prichádza ďalšia rana. Nádherné minimalistické balenie. 

Základom sú, ako inak ingredience, pretože každá jedná má svoj význam s maximálnym dôrazom na kvalitu. Pri každom produkte nájdete aj podrobný popis a ako ich aplikovať, takže sa dozviete všetko potrebné. Na testovanie som dostala 3 produkty, takže vám o nich niečo napíšem. 😊

Revitalizačná micelárna voda 

Micelárnu vodu používa, stavím sa, takmer každá z nás. Tá od Smyssly na mňa zapôsobila už pri prvom pohľade. Okrem krásneho skleneného balenia s dreveným vrchnákom na vás "vybehne" prekrásna vôňa čistým podtónom. Žiadne chemikálie čo parfumácia. K pleti je extrémne šetrná a dôkladne odstraňuje aj vodeodolný make-up a ďalšie nečistoty. Má antioxidačné a antiseptické účinky. 

Vo svojom instagramovom poste som písala o suchých až šupinatých miestach, ktoré sa mi na tvári objavili. Keď som začala používať túto vodičku v kombinácií s ďalšími produktami (o nich ochvíľu), pleť bola hydratovaná zvonku aj zvnútra, ukľudnená, svieža a bez akéhokoľvek pocitu vysušenia. Samozrejme, vyžaduje si to o niečo dlhší proces, no moje pocity a dojmy sú zatiaľ veľmi príjemné. Vlastnosť, ktorú ocení nie jedná žena je, že pôsobí zárobeň aj ako tonikum, takže produkt 2 v 1 to istí! 😉

Nájdete tu

Hydratačný krém 

Kvalitný hydratačný krém nesmie v pleťovej starostlivosti chýbať a nijak zaostávať. Je krásne jemný a dobre rozotierateľný - presne taký, aký potrebujete pre dávku nemastnej hydratáciu. Má veľmi ľahkú konzistenciu a následne krásne vstrebáva. Je vyvinutý skôr pre normálnu až mastnú pleť, no výborne sedí aj na suchšiu, ako mám ja. 

Základ krému tvoria vzácné oleje, napríklad arganový, makadamiový a mandľový. Tieto oleje majú super regeneračné, hydratačné a výživné účinky. Samozrejme, nájdete v ňom aj kyselina hyalurónovú, ktorá podporí zadržiavanie vody v pleti, a tiež itamín E, významný antioxidant. Chrání pleť pred negatívnymi vplyvmi voľných radikálov a urýchľuje jej regeneráciu. Ochh, aby som nezabudla, obsahuje aj hodváb, a vďaka tomu je pleť neskutočne jemná. Pre mňa je najviac potrebné to, aby pleť bola vyživená po celý deň. Preto stále vyhľadávam krémy s extra hydratačným účinkom. Tento spĺňa moju požiadavku na jednotku. 😊

Nájdete tu


Myslo s bambusovým uhlím 

Viete čo-to o bambusovom uhlí? Pravdou je, že dokáže s pleťou naozaj výnimočné veci. Nepoužívam ho síce každý deň, no radšej striedam s klasickým čiastiacim gélom. Ak cítim, že potrebujem dodať pleti hĺbkový detox, vtedy siahnem po bambusovom mydle. A je to skvelé! 

Mydlo s obsahom aktívneho uhlia z bambusu je k pleti hlavne šetrné. Bambusové uhlie je extra jemné a má zvýšenú schopnosť absorbovat nečistoty, čo zneho robí kandidáta v boji proti akné. Je vhodné práve aj na odstánenie čiernych bodiek a odumretých buniek, ktoré nás často trápia. Dôkladne pokožku vyčistí a zvláčni, takže po aplikácií máte pocit mäkkej a matnej pokožky. Ako bábätko... Aby ste si nemysleli je že neobsahuje aj iné zložky, výživu zabezpečí pridaný arganový olej, ktorý opäť pomáha bojovať proti akné či ekzémom. 

Nájdete tu


Olejové sérum s retinolom

Najlepšie na záver. Áno, preste toto je zatiaľ môj najobľúbenejší produkt. Retinol som pred tým nemala, takže je to moja prvá skúsenosť. Ale poďme k tomu, čo to teda ten retinol vlastne je. retinol je teda vitamín A. V kozmetickom priemysle je čoraz populárnejší a objavujeme častejšie a častejšie. V krátkosti... poznáme niekoľko overených účinkov vrátane tých anti-agingových. Vyhladzuje povrch pokožky, zjednocuje ju zlepšuje akné a hyperpigentáciu. Jeho hlavnou úlohou je tiež podporiť v pleti vlastnú produkciu kolagénu a posilniť štruktúru pokožky zvnútra. Retinol je naozaj zázračný, no je potrebné ho správne kombinovať a dosiahúť mix látok a zložiek, aby ste plne objavili jeho blahodárny účinok. 

Olejové sérum s retinolom od Smyssly má naozaj výnimočný regeneračným účinkom na pokožku a pleť, a to aj vďaka tomu, že obsahuje ďalšie ingrediencie ako koenzým Q10, vitamín C a E. Nespôsobuje podráždene ani olupovanie kože. Dodáva hrozne príjemný pocit po použití bez akýchkoľvek nepríjemných reakcií. Odporúčam používať ráno aj večer. Za mňa opäť super! 

Nájdete tu


Kozmetika Smyssly pôsobí na mňa veľmi esteticky a skutočne výnimočne. Značky ako je táto rozhodne majú čo ponúknuť pre všetky ženy. Poteší vašu pleť, ale aj SMYSSLY. 💝


Zverejnenie komentára

simplicité