ANNEMARIE BÖRLIND Cosmetics

Ahojte krásky! 


Tento článok je pre mňa naozaj "special", určite viete prečo 😊, no predovšetkým sa teším, že vám môžem napísať viac o skvelej prírodnej kozmetike, ktorá si zaslúži nemalú pozornosť.  


ANNEMARIE BÖRLIND je nemecká prírodná kozmetika, ktorá v sebe ukrýva neskutočnú ženskú jemnosť a krásu. Čistá kozmetika je vyrábaná v Čiernom lese v Nemeckuu, čím zároveň neustále skúmajú účinné látky z prírody. Všetky produkty dokonca obsahujú čistú termálnu vodu získanú z prameňa v spomínanom Čiernom lese. Mne by určite stačilo iba týchto pár faktov, aby ma presvedčili. No je toho oveľa viac a nepochybujem, že si zísla srdcia ďalších žien.  


Okrem kvalitnej pleťovej kozmetiky, Annemarie Börlind ponúka škutočne širokú paletu aj tej dekoratívnej.  Tú som tentokrát testovala aj ja a musím sa priznať, že ma zaujal fakt, že niektoré produkty dekoratívnej kozmetiky sú nielen cruelty free, ale dokonce bezlepkové. Áno, čítate dobre. Nakoľko sa častokrát môže kozmetika dostať aj do úst, v ANNEMARIE BÖRLIND dbajú na to, aby podobné produkty nevyvolali žiadne alergické reakcie a boli bezpečné.


Poďme si však napísať niečo viac o jednotlivých produktoch. 



Kompaktný krémový make-up

Ak mám byť úprimná, make-upom sa vyslovene vyhýbam. Vždy uprednostním BB cream alebo niečo, čo má ľahšiu konzistenciu a pleť zbytočne nezaťažujem. Kompaktný krémový make-up som predtým ešte neskúšala, a preto som nevedela, čo mám očakávať. Nemám rada stav suchej pleti (hoci moja pleť práve taká je), a preto sa snažím vyberať produkty, ktoré ju dokážu hydratovať, prinajmenšom nevysušiť ešte viac. 


Pokiaľ ide o tento krémový make-up, ostala som naozaj očarená. Jeho odtieň sadol mojej pleti úplne perfektne a zároveň sa krásne prispôsobil. Možno ma za to odsúdite, no ja si zvyknem make-up rozotierať prstami, pretože si ho tak viem krajšie "rozblendovať" a docieliť prirodzenejší efekt. V balení, samozrejme, nájdete aj menšiu hubku. Tento krémový má najjemnejšiu textúru, ktorá sa neskutočne ľahko rozotiera a práca s ním je úplný sen. Vôbec sa nemusíte báť, že by bol príliš tuhý alebo príliš tekutý, ako to zvykne byť pri klasických krycích make-upoch. Jednoducho perfektný!!! 


Nájdete tu


Korektor

Po nanesení kompaktného make-upu prichádza na rad korektor. Korektor s aplikátorom som už v minulosti mala a nesmierne mi vyhovoval. Inak to nebolo ani pri tomto. Ľahká aplikácia a zároveň dobrá krycia schopnosť. Pravdou je, že prvom použití som sa celkom zľakla svetlej farby. To bolo však úplne zbytočné. 😁 Ako som už spomenula pri krémovom make-upe, aj tento produkt sa kvalitou nachádza na najvyšších priečkach a vie, ako pracovať s pleťou. Neskutočne dobre sa rozotiera, a to nehovorím ani o tom, ako krásne sa prispôsobí farbe a tónu pleti. 


Kruhy pod očami sú už takou mojou súčasťou, takže viem, že už budem siahať iba po tomto korektore. Prirodzene ich zosvetlí a rozjasní okolie očí.  Okrem toho, prirodzene zakryje aj iné nedokonalosti (vyrážky, pigmentové škvrny, jazvy po akné atď.).


Nájdete tu


Práškový púder s kyselinou hyalurónovou

Každá z nás chce mať dokonalý make-up počas celého dňa. Často však zabúdame na to, že je ho potrebné zafixovať. Na trhu sa stretávame s obrovským množstvom od transparentných, sypkých až po minerálne či kompaktné. Podstatná je teda kvalita a výdrž. Aj po nanesení púdru by pleť mala dýchať, neupchávať póry a vďaka prírodnému zloženiu to všetko tento produkt poskytuje. 


Obrovským plusom je, že obsahuje aj kyselinu hyalurónovu. Počúvame o nej dosť často a dá sa tvrdiť, že je akýmsi zázrakom v oblasti kozmetiky a skin care. Čo to vlatne je a ako funguje? Táto kyselina sa nachádza prirodzene už v našom tele aj na našej pokožke. Je esenciálna pre správnu hydratáciu našej kože, ochraňuje ju a zabezpečuje jej dlhotrvajúci mladistvý vzhľad. Preto je to doslova hydratačný zázrak. 


Čo sa týka samotného púdru, sadol mi hlavne kvôli jeho ľahkej textúre, pretože na pleti je úplne nevyditeľný a nevytvára pocit "masky". Neostávajú po ňom žiadne fľaky, pekne sa s ním dá pracovať a pleť vyzerá veľmi sviežo. Žiaden nežiadúci lesk po pár hodinách, naopak, make-up krásne zafixuje a vydrží naozaj celý deň. A tá vôňa - dokonalá! 


Nájdete tu



Lícenka Rose Delight


Na lícenku som si v poslednom čase veľmi navykla a dokáže s pleťou naozaj zázraky. Jednu vo svojej  kozmetickej taštičke stále mám. Dokonca, krásne poslúži aj vtedy, keď práve pri sebe nemáte bronzer. Aj zamatová farba lícenky dokáže nádherne zvýrazniť črty tváre. 


Tento prirozdený odtieň Rose Delight je vhodný pre všetky typy pleti, pretože nádherne priľne k pokožke (ako všetky ostatné produkty). Balenie obsahuje zrkadlo a menší sťetček, s ktorým sa lícenka veľmi príjemne nanáša. Ja osobne ju používam aj v prípade, že potrebujem "vyčarovať" rýchly make-up s pár produktami a rozjasniť celkový vzhľad tváre. Dokonca, niekedy ho použijem aj ako očný tieň a lícne kosti potom zvýrazním už len veľmi jemne. Jej nestierateľnosť je chvályhodná, vydržala mi na tvári celý deň bez poškodenia.


Dokonalá lícenka pre nahé líčenie, keď chcete pôsobiť upravene, sviežo a zároveň maximálne prirodzene. S týmto odtieňom sa to takmer nedá pokaziť.


Nájdete tu


Objemová maskara

K maskare mám veľmi osobný vzťah. Pripomína mi moju maminu. Už ako malá som sledovala, že maskara bol jej go-to produkt. Keby si mala vybrať jeden kozmetický výrobok, ktorým zvýrazni svoju tvár, bola by to maskara. Problémom je, že nájsť tú pravú nie je vôbec jednoduché. Táto konkrétne je dlhotrvajúca, takže skutočne zabezpečí perfeknú výdrž farby. Všetky produkty poskytujú okrem skrášľujucého efektu aj ochranu. Inak to nie je ani tentokrát. 


Aj pri tomto produkte vieme, aké dôležité sú jeho vlastnosti a nie raz sa stane, že nová maskara je pre nás hotovou katastrofou. Hrudky, otláčanie, mrvenie, žiadna výdrž. Pri aplikácií tejto maskary si však všimnete, že kvalitne spracovaná kefka krásne oddelí mihalnice, ktoré budú vďaka zložkám ako jójobový či sezamový olej zároveň hydratované. Kefka je veľmi hustá, takže riasy krásne prečeše, oddelí a zároveň im pridá potrebný objem. Mihalnice sa vôbec nezlepia ako pri iných, ktoré som predtým vyskúšala. Navyše sa veľmi dobre odličuje, takže s tým vôbec problém mať nebudete.  


Pokiaľ potrebujete dokonale zvýrazniť oči, tak po tejto dlhotrvajúcej objemovej maskare rozhodne odporúčam siahnúť. 


Nájdete tu



Rúž na pery HOT PINK 

Dá sa tvrdiť, že ja rúže nosím naozaj výnimočne a zväčša dám prednosť krvavo červenej klasike. No tento rúž v odtieni Hot Pink pôsobí na perách skutočne nádherne. Má skvelú krémovú konzistenciu, ľahko sa rozotiera a je krásne pigmentovaný. Preto si môžete byť isté, že zabezpečí dlhotrvajúci efekt. Hoci je farba výraznejšia a sýtejšia, budete mať pocit skutočne zamatového lesku. Ďalej ma zaujalo aj to, že pery sú po jeho aplikácií zároveň vyživené. Určite máme všetky skúsenosť s tým, že bežné "drogerkové" ruže pery vysušujú. Tento je úplne iný. Je to preto, pretože v jeho zložení nenájdete žiadne parabény či silikóny, no nájdete tam práve ingrediencie ako je včelí vosk, jójobový olej, kokosové maslo alebo vitamín E, ktorý, ako už vieme, je pre pery zázrak. Určite sa výraznejších farieb rúžov nebojte, pretože tie dodávajú sebavedomie.  


V tomto článku som písala o tom, ako sa vyhnúť suchým a popraskaným perám v zime. Jedným z riešení je aj tento rúž, ktorá zanechá pery dlhodobo hydratované a vláčne. Tak čo, krásne pery pod rúškom? Alebo aj bez rúška? 😉


Nájdete tu


Lesk na pery


Chápem, že sú aj dni, kedy sa na ten výrazný rúž jednoducho necítime a svoju menšiu bublinu nechceme opustiť. Vtedy nastupuje na rad kvalitný a dlhotrvajúci lesk s tým najprirodzenejším efektom. Čo viac si v takéto dni priať? 


Pri lesku na perách je pre mňa podstatné to, aby sa nelepil, bol príjemný na pocit, no zároveň som vyzerala dobre a žensky. Prírodná kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND presne také ponúka. Tento je super všestranný a klasický, ktorý vytvorí svieži look, bude pôsobiť jemne, nie prehnane, no zároveň neprehliadnuteľne. Jemne zvýrazní pery a krásne dodá lesk. Achh! 


No a podobne ako rúž aj tento lesk intenzívne chráni a vyživuje pery, čo veľmi oceňujem. Môžete ho využiť aj pri výrazňejšom líčení, čím celý make-up doplnité o niečo jemnejším tónom. Baby pink farbou nikdy nič nepokazíte a hodí sa naozaj k akéjkoľvej farbe pleti či perám. 

Nájdete tu.



Dekoratívna produkty značky ANNEMARIE BÖRLIND sú rozhodne špičkou medzi prírodnou kozmetikou a nemôžem byť viac spokojná s tým, ako na pleti sedia. Vysoká kvalita produktov naozaj zabezpečí, že po celom dní s make-upom na tvári nebudete cítit ani vidieť žiadne suché miesta, pletože pleť je po celý ten čas chránená a vyživovaná. Pri každom produkte nájdete aj link, kde ich môžete nájsť a objednať. Na e-shope však nájdete aj množstvo ďalších skvelých produktov dekoratívnej kozmetiky, ale aj kvalitných produktov starostlivosti o pleť. 


Na mojom Instagrame tiež nájdete video, kde som sa s týmito produktami nalíčila. 


Dajte mi vedieť, či máte skúsenosť s prírodnou kozmetikou ANNEMARIE BÖRLIND a ktoré produkty sú tie vaše obľúbené. 😉


2 komentáre

  1. Prívlastky ako "prírodná" a "cruelty-free" sú pre mňa veľmi dôležité a rozhodujú, po akej kozmetike siahnem a po akej nie. Zaujal ma každý produkt, všetko vyzerá nádherne! A minimalistický vzhľad je už iba čerešničkou na torte 😍

    SIMPLYBERENICAFacebook PageREAD ABOUT "T-ZONE PEEL-OFF FACE MASK BY KVITOK"

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Minimalistický vzhľad v kombinácií s prírodnou kozmetikou je sen :)

      Odstrániť

simplicité