Weekend Getaway!

 

#čarojednoduchýchvecí 

 

Víkendové getaways milujem! Keby môžem, praktizujem ich oveľa častejšie. Som rada, že som si mohla splniť môj mini sen a navštíviť krásnu Cabinu Snowland v ešte krajšej prírode Valčianskej doliny. Na tento víkend trip sme sa vybrali spolu s maminou. Možno to poznáte tiež, že práve takýto spoločný čas vám dodá neskutočné množstvo energie na nadchádzajúce dni či týždne. Ja čerpám doteraz. 

 

Prvý deň síce pršalo, ale ani to nám nevadilo, keďže sme si spravili dobrú večeru a napokon aj tak vybehli von. Druhý deň na nás vykuklo slnko a zavítali sme do Gaderskej doliny, kde sme sa iba kochali dokonalou prírodou. Chcelo to zmeniť vzduch. Hoci to boli iba 2 dni, potrebovala som znovu objaviť ticho. Pokoj. A to mi presne toto miesto dalo. Úplne ticho a reflektovanie. Úprimne, vôbec sa mi nechcelo odísť. To ranné ticho s výhľadom na lúku bolo skutočným požehnaním, a práve tam si uvedomila, že to potrebujem zažívať častejšie. Sme v neustátom zhone, zhluku podnetov, naháňaním sa a výkone. Nie sme sami so sebou.   

 

Aj takýto únik z reality je formou self-care a osobne mne to takto vyhovuje najviac. Keď dokážeme prijať seba, dokážeme prijať všetko naokolo. A to vie byť pekne náročné.

 


Čo znamená self-care pre vás?

 

Nebudem klamať, ak napíšem, že som si v rámci tohto „pobytu“ dopriala aj tú beauty časť a vzala so sebou na vyskúšanie novú vegánsku vlasovú značku Design Me. Teda novú pre mňa. Mám za sebou pár testovacích týždňov  a to práve vďaka Strokoway salónu, kde mi ju odporučila hairstylistka Mirka Stroková. Neviem, či to máte tak aj vy, ale ja si často obľúbim nové produkty práve vďaka vizážistom alebo vlasovým stylistom. Tí presne vedia, čo funguje a čo je pre zdravie vlasov potrebné. Čo sa týka balenia kozmetiky, nikdy si na víkendovky neberiem plné a ťažké balenia, keďže sa snažím ušetriť čo najviac priestoru. Zároveň sú tieto mini balenia obrovským benefitom, pretože si tak viete zbaliť všetko potrebné – šampón, kondicionér, olejček, mini styling atď. Vlasová rutina je pre mňa dôležitá, najmä potom, čo som vlasy tak trochu zaťažila farbou. To mi dáva príležitosť sa o ne viac starať a dodať všetko, čo si žiadajú – aj na cestách. Ako môžete vidieť, Design Me nie je problém vziať so sebou na cesty, keďže ich najväčšou výhodou sú tieto mini praktické balenia. Sú dostupné v každej rade, resp. pre každý typ vlasov. Tak si viete rýchlo zbaliť to, čo potrebujete, či už je to základná vlasová kozmetika na dôkladné umytie vlasov, suchý šampón alebo styling. 

 

PUFF ME - dodá krásny objem (pre jemné vlasy, farbené aj nefarbené) 

GLOSS ME – hĺbková hydratácia a výživa 

BOUNCE ME – pre kučeravé vlasy 

FAB ME – posileneni a ochrana

HOLD ME – styling s reguláciou intenzity dávkovania 

 

Každá rada sa líši farebne a ja som si ich balenia úplne zamilovala! Úprimne, najviac mi vyhovuje GLOSS ME, keďže sa snažím svoje vlasy pravidelne hydratovať, ale aj PUFF ME, po ktorých mám vlasy jemné ako obláčik. Myslím to vážne. Navyše, všetky produkty majú vegánske zloženie, sú bez parabénov, sulfátov a umelých farbív. Minička sú skvelé nielen na cesty ale aj na odskúšanie. Ak ešte neviete, ktorý produkt by vyhovoval najlepšie vašim vlasom, môžete aspoň otestovať. Dáte im šancu? 

 

Oplatí sa pozrieť a využiť aj výhodné sety s darčekom za nákup TU!

 



V predchádzajúcom
článku si môžete prečítať o tom, ako kvalitu vlasov ovplyvňuje strava a aké sú moje ďalšie must have produkty.  

 

Tak a teraz je čas vrátiť sa do reality ... až kým sa nevidíme pri ďalšom getaway. Čo vy na to?




 

 

 

Zverejnenie komentára

simplicité